Popularna glumica pokazala čvrst trbuh koji duguje treningu koji žene obožavaju

.

ČINI se da January Jones živi za ljetne dane. 43-godišnja glumica ponosno pokazuje odjevne kombinacije koje nosi tijekom vrućeg vremena, ali i svoje super-snažno tijelo

43-godišnjakinja je u neobičnom kupaćem kostimu otkrila dio svog čvrstog trbuha i linijom zadivila obožavatelje.

"Ljepotica", "Trbuh ti gori", "Predivna", neki su od laskavih komplimenata koje je primila. 

U čemu je tajna? Ako je vjerovati zvijezdi X-Mena, u pilatesu.

"Htjela sam nešto za bolje držanje i snažniji core. Prije dvije-tri godine sam počela pohađati satove Barrea, a nakon toga i pilates. Onda me prijateljica upoznala s Lagree pilatesom. Radim ga od dva do četiri puta tjedno posljednjih godinu dana i dobila sam na težini, ali to je zapravo mišićna masa. Nosim manju konfekcijsku veličinu i osjećam se bolje kad sam gola", izjavila je za Shape. 

January ističe da je pilates težak, ali se isplati. 

"Deset nas je na satu i super mi je imati kraj sebe druge žene koje me guraju naprijed. Nikad se više nisam veselila treninzima. Za mene su drugi motivacija", tvrdi. 

Glumica si ne uskraćuje niti jednu hranu. Pojede što god poželi, ali za doručak obično pije sok od celera i bananu. Ruča juhe, sendviče ili salate, a kad je večera u pitanju postaje kreativna.

"Volim kuhati za sebe i svog sina. Jedemo losos i krumpiriće, volimo tjesteninu i kod nas je uvijek puno zelenog povrća", zaključila je.

Izvor: